A kiállítás megpecsételte a sorsunkat

2023. 05. 18. (csütörtök) 19.51

A DSI Debrecen U17-es labdarúgó csapata hétközi mérkőzésen Gyöngyösön lépett pályára.

Bende Tibor legénysége zsinórban három győztes mérkőzéssel a háta mögött készülhetett a szerdai párharcra, melyre a közvetlen rivális, Gyöngyös otthonában került sor. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a csapataok, kiegyenlített volt a játék. Lehetőségek mindkét oldalon adódtak, de fiataljaink futballoztak veszélyesebben, gól viszont nem született ebben a játékrészben.

Szünet után sem változott a játék képe, egészen a 60. percig: Tasi Balázs szabálytalanul állította meg a hazaiak játékosát, a játékvezető pedig nagy meglepetésre és megrökönyödésre, a piros lapot vette elő a zsebéből. Nem tudni, mi okból döntött így, hiszen durvaságnak a nyomát sem lehetett felfedezni, a gyöngyösi támadó nem volt gólhelyzetben. Hiába reklamált trénerünk, a spori hajthatatlan volt. A hazaiak két perc múlva ki is használták az emberfórt, majd a 78. minutumban eldöntötték a mérkőzést.

MLSZ Regionális U-17 Kelet Felsőház 13. forduló

Gyöngyös – DSI Debrecen: 2-0 (0-0)

DSI Debrecen: Szász (Bartók 85’) – Kalmár (Juhász 79’), Lengyel (Havasi 79’), Bácsi (Szemán 85’), Kapczy, Kovács (Czakó 85’), Tasi B., Tasi A., Szopka (Kerezsi 64’), Pistritu, Vietorisz B. (Botos 64’)

Edző: Bende Tibor

Kiállítva: Tasi B. 60’

Bende Tibor: A mai vereséget a játékvezetőnek is köszönhetjük. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, de előttünk adódott több lehetőség. Szünet után emberhátrányba kerültünk, a spori úgy vélte, Tasi Balázs utolsó emberként szabálytalankodott. Ezen döntésén még az ellenfél játékosai is nevettek. Tíz emberrel a védekezésre koncentráltunk, de a Gyöngyös kétszer is bevette a kapunkat. Ez egy ikszes meccs volt, nem érdemeltünk vereséget.


 
Cikk nyomtatása