Egy kiváló hétvégi program: Veled Kerek a Világ!

2023. 05. 12. (péntek) 08.17

A Debreceni Sportcentrum Kft. május 13-án (szombat) már kilencedik alkalommal rendezi meg az óvodai és kisiskolás sportnapját.

Az aktív, vidám családi eseményen színpadi bemutatókkal és ügyességi játékokkal is várja a gyerekeket, szülőket, pedagógusokat egyaránt a Debreceni Sportcentrum. A korábbi évek tapasztalata alapján várhatóan több ezren - 51 óvodából és 28 iskolából, szülőkkel együtt - népesítik majd be az Oláh Gábor utcai Sportkomplexumot, ahol 9 és 14 óra között 24 sportág és izgalmas mozgásforma mutatkozik be a nap során. Fontos, hogy érkezéskor regisztráljanak a gyerekek, melynek helyszíne a Sportkomplexum ún. forgóajtós bejárata. A szervezők ezúttal is külön díjazzák majd azokat az intézményeket, akik a legtöbb óvodás és kisiskolás gyerekkel vesznek részt a programon.

A DSI Debrecen minden szakosztálya jelen lesz a rendezvényen, akiket érdemes lesz felkeresni, hiszen a standoknál pecséteket gyűjthetnek az érdeklődők. Min. hat pecsét esetén már kisebb ajándékokat vehetnek át a gyerekek. A Veled Kerek a Világ program ezúttal is ingyenesen látogatható, a sztárvendég az Alma együttes lesz. Eső esetén nincs másik helyszín, a rendezvényt megtartjuk.

Nagyszínpad programok:

09:15 közös bemelegítés Reszegi Anitával

09:45 DKSI- DSI Kerékpár szakosztály bemutatója

10:15 DSI Debrecen Cselgáncs szakosztály bemutatója

11:05 Diamond Fitness bemutatója

11:30 DSI Debrecen Vívó szakosztály bemutatója

12:00 DEAC Torna szakosztály bemutatója

13:15 Alma Együttes koncert

13:45 Eredményhirdetés, díjátadás


 
Cikk nyomtatása