Rosszul sikerült a szabolcsi túra

2023. 04. 28. (péntek) 21.09

A DSI Debrecen U15-ös labdarúgó csapata péntek délután vereséget szenvedett a Sényő otthonában.

Nem a sikerekről szól Takács András együttesének tavaszi szereplése, öt meccsen csak három pontot szereztek. Egyetlen győzelmüket a sereghajtó Gesztely otthonában szerezték. Ezt a negatív szériát szerették volna megszakítani fiataljaink a Sényő otthonában.

Nem úgy nézett ki, hogy sikerül javítani a rossz mérlegen, hiszen már a 8. percben megszerezte a vezetést a házigazda. Még negyedóra sem telt el a mérkőzésből, mikor másodjára is bevette a Sényő Dán Zsombor kapuját. A fiúk visszafogott teljesítményt nyújtottak, sok volt a hiba a játékukban. A szabolcsiak előtt még adódtak lehetőségek, de szünetig már nem változott az eredmény.

Fordulás után is a sárga-kékek akarata érvényesült, akik két percen belül le is zárták a mérkőzést. Előbb az 55., majd az 56. minutumban nyitották tovább az ollót. A hármas sípszó előtt még bevitték az ötödik találatot és begyűjtötték a pontokat.

MLSZ Regionális U15 Kelet Középház 6. forduló

Sényő – DSI Debrecen: 5-0 (2-0)

DSI Debrecen: Dán – Lengyel, Farkas (Szász 41’), Fehér, Nagy A., Tuss (Kuchár 41’), Veres, Keczán, Tóth R., Karap, Bodea (Márton 68’)

Edző: Takács András

Takács András: Nem ez a legsikeresebb tavaszunk. Ötgólos vereséget szenvedtünk, és azt kell mondanom, hogy egy jobb csapat, megérdemelten mérte ránk ezt a vereséget. Tény, még többet kell dolgoznunk, és akkor minél hamarabb talpra fogunk állni.


 
Cikk nyomtatása