Hibátlan mérleggel zárták a fordulót fiú kéziseink

2023. 04. 25. (kedd) 20.49

Két korosztályban négy csapatunk lépett pályára hétvégén.

Az U14-es korcsoportban a lányok mindkét mérkőzésen fölényes győzelmet arattak és így ismét dobogós helyről várhatják a következő fordulót. A fiúk szintén kettős győzelemmel zárták a hetet és megerősítették helyüket a csoport élén. Az U12-eseknél a lányok sajnos csak időnként tudták megismételni az előző hetekben mutatott játékukat és ez a csoport két legerősebb csapata ellen kevés volt a pontszerzéshez. A fiúk erős ellenfelek legyőzésével jelezték, hogy–a régió két élcsapatát leszámítva–bárki ellen győzelmi esélyekkel lépnek pályára.

Eredmények:

OGYB LU12 - I. csoport

DSI Debrecen – Hajdúböszörményi TE 10-24

DSI Debrecen – BMSE Berettyóújfalu 11-19

Vezetőedző: Solymosiné Borók Rita

Solymosiné Borók Rita: A hétvégi bajnoki fordulónkat két összeszokott csapat ellen játszottuk. Az első mérkőzésünket a Hajdúböszörmény ellen kezdtük, és sajnos nagyon bátortalanul léptünk pályára. Mind védekezésben és támadásban is sok technikai hibát ejtettünk, és nem mertünk kapura törni. A második mérkőzésünk a Berettyóújfalu ellen folytatódott, ahol voltak szép megoldások és szép gólok, de nem tudtunk átlendülni a bátortalanságunkon, és sajnos nagyarányú vereséget szenvedtünk. Mindenképpen tanulnunk kell a hibáinkból, és meg kell próbálni kijavítani azokat.

OGYB FU12 - II. csoport

DSI Debrecen – Optimum Solar Békési FKC 29-21

DSI Debrecen – Békéscsabai DKSE 26-22

Vezetőedző: Mihály Gabriella

Mihály Gabriella: Az elmúlt hétvégén Nádudvaron léptünk pályára két, számunkra eddig ismeretlen csapat ellen. Az első mérkőzésen a Békési FKC gárdája felett arattunk magabiztos, nyolcgólos győzelmet, amely nagyrészt a gyors ellentámadásainknak volt köszönhető. A második meccsen a Békéscsaba DKSE ellen már nehezebb dolgunk volt. Az első perctől kezdve éles küzdelem bontakozott ki a pályán. A két csapat fej-fej mellett haladt. A küzdeni akarásunknak köszönhetően a második félidőben már mi irányítottuk a mérkőzést, amit négygólos győzelemmel zártunk. A fiúk ma akaraterőből jelesre vizsgáztak! Büszke vagyok Rájuk!

OGYB LU14 II. osztály - II. Felsőház

DSI Debrecen – Hajdúnánás SK 26-16

DSI Debrecen – Szatmár USE 24-9

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Kívülről nézve mindkét mérkőzés könnyűnek tűnt, de nem voltak azok, hiszen mindkét csapat kellemetlen ellenfél volt. Jó volt a védekezésünk, sok megállító faultunk volt. Ehhez a kapusteljesítményünk is feljavult. Jó megoldásokkal fejeztük be a támadásokat lerohanásaink rendre góllal zárultak.

OGYB FU14 II. osztály - II. Felsőház

DSI Debrecen – ASKH-Nádudvar 23-20

DSI Debrecen – Dombrád 32-20

Vezetőedző: Oláh Barnabás

Oláh Barnabás: Újabb fontos lépést tettünk céljaink elérése érdekében. A Nádudvar ellen végig vezetve sikerült megszerezni a győzelmet, a jobb helyzet kihasználással nagyobb gólkülönbség lehetett volna. A Dombrád ellen felvettük a munkáskesztyűt, a hatékony védekezés és kapusteljesítmény hatására a második félidőre megroppantottuk az ellenfelünket és sok könnyű gólt szereztünk. Gratulálok a srácoknak, ügyesek voltak. Célegyenesben vagyunk, nem lazíthatunk, most kell rátenni még egy lapáttal.
Cikk nyomtatása