Sikerrel vennék az akadályokat labdarúgóink

2023. 03. 31. (péntek) 09.08

A DSI Debrecen korosztályos labdarúgó csapatai pénteken kezdik és vasárnap zárják a hétvégi bajnoki fordulókat.

U19

Városi derbivel folytatja a pontvadászatot Jankovics Sándor együttese, mely gárda a DEAC ellen lép pályára szombaton. Az alapszakaszban kétszer mérkőztek meg fiataljaink a fekete-fehérekkel, az elsőt 9-1-re megnyerték, a másodikat döntetlennel zárták. A Dóczy útiaknak nem megy a felsőházban, pont nélkül állnak a táblázat végén. Csapatunk a párharc esélyese, de egy derbin bármi megtörténhet, remélhetőleg a Jankovics-fiúk örülnek a mérkőzés végén és dobogón zárják a 6. fordulót.

MLSZ Regionális U19 Délkelet Felsőház 6. forduló

DSI Debrecen – DEAC

04.01. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U16

Nagy skalpot gyűjtött be előző héten Kaszás János alakulata, ugyanis 2-1-re legyőzte az éllovas SBTC együttesét. Ez pedig kellő önbizalmat kellett, hogy adjon a fiúknak és sikerrel veszik a következő akadályt is. A szombat délelőtti feladat nem tűnik túl nehéznek, hiszen a sereghajó Gyöngyhalászok otthonában vizitálnak a srácok. Bár az figyelmeztető jel, hogy ősszel csak döntetlenre sikerült lehozni ellenük a meccset, de bízunk abban, ezúttal érvényesül a papírforma és mindhárom egységet begyűjti csapatunk.

MLSZ Regionális U-16 Keleti-csoport 14. forduló

Sárréti Gyöngyhalász – DSI Debrecen

04.01. 10:00 Lázár Gyula Városi Sporttelep

U15

Takács András tanítványai is megkezdték múlt héten a rájátszást, mely sorozatot pont nélkül indítottak, a Sényő ellen egygólos vereséget szenvedtek. A 2. fordulóban szintén nyeretlen csapat, a Mátészalka otthonában vizitálnak srácaink. Nincsenek jó emlékeink a szabolcsiakról, ugyanis ősszel mind a két párharcban alulmaradt csapatunk. De ez egy új sorozat, bízunk abban, visszavágnak a fiúk a piros-kékeknek.

MLSZ Regionális U15 Kelet Középház 2. forduló

Mátészalka – DSI Debrecen

04.02. 10:00 Mátészalkai Városi Sporttelep

U14

Három fordulót már letudtak a tavaszi sorozatból Cseke Bence tanítványai és két pontot sikerült begyűjteniük. Vasárnap növelhetik egységeik számát, megszülethet az első győzelem, ehhez viszont a Miskolc jelentette akadályt kell sikerrel venni. A zöld-fehérek egy nyert meccs mellett kétszer szenvedtek vereséget, bízunk abban, utóbbi szám fog növekedni.

MLSZ Regionális U14 Kelet Alsóház 4. forduló

DSI Debrecen – Miskolc

04.02. 12:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U13-12

Megyei rangadó vár mindkét jó formában lévő csapatunkra, Győrösi Péter és Szabó Imre fiai egyaránt a fürdővárosba utaznak pénteken, hogy összemérjék erejüket a Hajdúszoboszlóval. U13-asainknak az első körben nem okozott nehézséget legyőzni a kék-fehéreket, hét góllal nyertek, U12-eseink viszont 8-2-re alulmaradtak. De minden esély megvan arra, hogy most összejön a duplázás és a visszavágás és gyerekeink győzelmével zárul minkét párharc.

MLSZ Regionális U-13 Északkeleti-csoport 14. forduló

Hajdúszoboszló – DSI Debrecen

03.31. 18:00 Hajdúszoboszlói Sportpálya

MLSZ Regionális U-12 Északkeleti-csoport 14. forduló

Hajdúszoboszló – DSI Debrecen

03.31. 16:00 Hajdúszoboszlói Sportpálya
Cikk nyomtatása