Szinte teljes a hétvégi paletta

2023. 03. 17. (péntek) 10.05

A DSI Debrecen labdarúgó csapatai, az U15-ös gárda kivételével pályára lépnek a regionális bajnokságok hétvégi fordulójában.

U19

Előző héten megszerezte elő felsőházi győzelmét Jankovics Sándor csapata, tanítványai egy ötöst vágtak az orosháziaknak. Ifistáink most arra készülnek, hogy szombaton megduplázzák tavaszi sikereik számát, erre pedig Békéscsabán lesz lehetőségük. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat, ugyanis a viharsarkiak eddig három meccsből hármat nyertek és vezetik a tabellát. Fiataljaink viszont képesek megszakítani a lila-fehérek sorozatát és elhozni a három pontot Békéscsabáról

MLSZ Regionális U19 Délkelet Felsőház 4. forduló

Békéscsaba – DSI Debrecen

03.18. 14:00 Békéscsabai Kórház utcai Stadion

U17

Bende Tibor alakulata begyűjtötte első tavaszi pontját, múlt héten Sényőn végeztek 1-1-es döntetlenre. Vasárnap akár az első győzelem is megszülethet, a még nyeretlen, pont nélküli Felsőzsolca nem tűnik túl acélos gárdának. Három meccset tudtak már le a zöld-fehérek, rúgtak két gólt és 27-et kaptak. Remélhetőleg az utóbbi szám fog tovább gyarapodni a hét utolsó napján.

MLSZ Regionális U-17 Kelet Felsőház 4. forduló

DSI Debrecen – BTE-Felsőzsolca

03.19. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U16

Kaszás János legénysége (fotó) Tarpán indítja a tavaszi pontvadászatot, mégpedig a 7. helyről. A szabolcsiak a 4. pozícióból várják az év első bajnokiját, három egységgel szereztek többet csapatunknál. A bajnoki rajton 5-2-re a fekete-fehérek nyertek, most itt a lehetőség a visszavágásra. Egy győzelem nagy lökést adhatna a folytatásra, ráadásul meg is előzhetné együttesünk a táblázaton a Tarpát.

MLSZ Regionális U-16 Keleti-csoport 12. forduló

Tarpa SC – DSI Debrecen

03.19. 12:00 Tarpa Sportcentrum

U14

Cseke Bence tanítványai vereséggel kezdték az évet, a Bódva-Völgye négy találattal bizonyult jobbnak a tavaszi nyitányon. Szombat délelőtt lehet javítani, ehhez a szintén vereséggel rajtoló Sárréti otthonában kellene begyűjteni az egységeket. Ez ősszel nem sikerült, de bízunk abban, ezúttal fiataljaink kerekednek felül a párharcban.

MLSZ Regionális U14 Kelet Alsóház 2. forduló

Sárréti Gyöngyhalász – DSI Debrecen

03.18. 10:00 Lázár Gyula Városi Sporttelep

U13

Pazar őszi szezont produkáltak Győrösi Péter srácai, nyolc meccset megnyertek, egyszer végeztek döntetlenre és egy alkalommal szenvedtek vereséget. Ifjoncaink ezt a szép szériát szeretnék folytatni tavasszal, melyet az NYBSE legyőzésével indítanának. Az első körben 9-2-re nyertek a mieink, jó esély van arra, hogy ezúttal is győzelmet ünnepelhetnek a Győrösi-tanítványok.

MLSZ Regionális U-13 Északkeleti-csoport 12. forduló

NYBSE – DSI Debrecen

03.18. 12:00 Nyírbátori LSE Sporttelep

U12

Szabó Imre gyerekei is megkezdik a tavaszi menetelést, melyet idegenben indítanak szombat délelőtt. Az első akadályt az az NYBSE jelenti, mely gárdát ősszel 4-0-ra sikerült legyőzni, remélhetőleg ismét csapatunk győzelmének örülhetünk, srácaink pedig kellő önbizalommal felvértezve várhatják majd a folytatást.

MLSZ Regionális U-12 Északkeleti-csoport 12. forduló

NYBSE – DSI Debrecen

03.18. 10:00 Nyírbátori LSE Sporttelep


 
Cikk nyomtatása