Múltidéző, kvízjáték, értékes nyeremények!

2020. 07. 01. (szerda) 13.12

Ma ünnepli 20. születésnapját a Debreceni Sportcentrum, ebből az alkalomból rengeteg érdekességgel várjuk olvasóinkat.

Tartalmas, élményekben és sikerekben gazdag két évtizedet hagy maga mögött a Sportcentrum. A jubileumi alkalom kapcsán a következő hetekben és hónapokban érdemes lesz -naponta akár többször is- felkeresni honlapunkat, valamint közösségi média csatornáinkat. Hetente jelentkezik majd Múltidéző rovatunk, melyben az aktuális esztendő legfontosabb világversenyeit, debreceni rendezésű kiemelt sporteseményeit, vagy éppenséggel a szintén kulcsfontosságú létesítményfejlesztéseket vesszük majd górcső alá.   

Készült egy kisfilm is, amely a 20 év legfontosabb pillanatait eleveníti fel.
Visszatekintőink során kiemelt figyelmet fordítunk természetesen a magyar sikerekre. Ízelítőül néhány világklasszis, a teljesség igénye nélkül: Csollány Szilveszter, Berki Krisztián, Risztov Éva, Hosszú Katinka, Nagy László, Liu Shaolin Sándor…hogy csak a magyarokat említsük. A névsort még hosszasan lehetne sorolni!

Tudták azt, hogy

… a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt 2001-ben Debrecenben 14 évesen rajthoz állt a debreceni ifjúsági atlétikai világbajnokságon?

… a fantasztikus úszó Cseh László épp a Cívisvárosban szerezte meg 150. országos bajnoki címét a Debreceni Sportuszodában?

… 2012-ben szinte vért izzadva, 96 nap alatt szervezte meg az Úszó Európa-bajnokságot Antwerpen helyett az akkor már rutinosnak mondható Sportcentrum Szervező Bizottsága.

A 20 éves szülinap kapcsán 20 kvízkérdésre is keressük majd a helyes válaszokat, melyek megválaszolása vélhetően egy kis kutatómunkát igényel majd, de segítünk, mert visszatekintő híreinkben megtalálják majd a megoldást! A legügyesebbek és legszerencsésebbek egyaránt 20.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodnak majd a Katker 2005 Kft. jóvoltából, melyet a Szertár Sportboltban vásárolhatnak le a nyertesek. Mindemellett a Debreceni Sportcentrum Kft. által üzemeltetett létesítményekben akciókkal is várjuk azokat, akik velünk játszanak.

A Sportcentrum egy nagyszabású partnertalálkozóra is készül, ahol köszönetet mondunk azon cégeknek, vállalkozásoknak, Országos Szakszövetségeknek, akik nélkül az elmúlt 20 év nem lehetett volna olyan sikeres!

Nosztalgiázzanak, játszanak és nyerjenek velünk!Cikk nyomtatása