Események

XV. Férfi kézilabda-Európa-bajnokság

Csúcskézilabda a Főnix Arénában
JEGYVÁSÁRLÁS
Eladható jegyek tipusa: Csak ülő helyek


Főnix Aréna
Esemény kezdése: 2022. 01. 13. (csütörtök) 18.00
Esemény várható befejezése: 2022. 01. 17. (hétfő) 23.00

Magyarország és Szlovákia közösen rendezi a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokságot, először adhat otthont a férfiak kontinenstornájának mindkét ország.

A torna öt városban zajlik, a pozsonyi és kassai helyszín mellett a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban, a Szegedi Új Arénában, valamint a Főnix Arénában. Utóbbi két helyszínen egy-egy csoport küzdelmeit követhetjük, hat-hat mérkőzéssel.

Debrecen legutóbb a 2014-es, magyar-horvát közös rendezésű női Európa-bajnokságon adott otthont felnőtt világversenynek, tíz évvel korábban pedig szintén női Eb-t rendeztek Magyarországon, akkor nemcsak csoportkört, hanem középdöntős mérkőzéseket is rendeztek városunkban.

Most visszatér a csúcskézilabda a Főnix Arénába, ahol 2018-ban felejthetetlen női junior világbajnokságot rendeztek.

Erre az Európa-bajnokságra megújul létesítményünk, ahová a világbajnok Dániát, az Európa-bajnoki 4. helyezett Szlovéniát, valamint Montenegrót és Észak-Macedóniát várjuk.

Eb-program a Főnix Arénában:

2022. január 13.

18:00: Szlovénia–Észak-Macedónia
20:30: Dánia–Montenegró

2022. január 15.:

18:00: Észak-Macedónia–Montenegró
20:30: Szlovénia–Dánia

2022. január 17.:

18:00: Montenegró–Szlovénia
20:30: Észak-Macedónia–Dánia


NAPIJEGY

Az adott játéknapon az Európa-bajnokság debreceni csoportkörének két mérkőzését lehet megtekinteni ezzel a napijeggyel. A napijegy belépésre jogosít a január 13-i vagy 15-i vagy 17-i játéknapra. A csoport résztvevő csapatai: Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró

Váltsd meg napijegyed ITT!


DEBRECEN CSOPORTKÖR BÉRLET

Az Európa-bajnokság debreceni csoportkörének összes mérkőzését (hat találkozót) meg lehet tekinteni ezzel a bérlettel. A bérlet belépésre jogosít a debreceni csoportkörre, január 13. és 17. között. A csoport résztvevő csapatai: Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró

Váltsd meg bérleted ITT!


SZURKOLÓI INFORMÁCIÓ ÉS HASZNOS TUDNIVALÓK A RÉSZVÉTELT ILLETŐEN IDE KATTINTVA ÉRHETŐK EL!A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok