Velopark

Felvételt hirdet kerékpáros tanfolyamaira és edzéseire a nagy múltú és eredményes debreceni kerékpáros csapatok összefogásával létrejött DSI CYCLING TEAM!CÉLUNK

Célunk, hogy edzőink útmutatása mellett tanfolyamainkon a kerékpározás örömeit mutassuk meg a gyerekeknek, magabiztos és ezzel biztonságos kerékpáros tudást szerezhessenek, kondíciójuk, ügyességük javuljon, ezáltal az élet más területein is jobbak legyenek.

TANFOLYAMOK

A tanfolyamok felmenő rendszerben folynak, a különböző korosztályok között, országúti és cyclocross / MTB szakágakban.

A szabadban, sportolással töltött idő aránya edzéseinken 100%, minden esetben forgalom elől elzárt útszakaszokon, illetve területeken történik a foglalkozás.

Tanfolyamaink iskolásoknak szólnak, belépő szint az alapfokú, 2 keréken való kerékpározás ismerete, saját kerékpár és sisak.


A versenyzés itt még szórakozás, felkészülés. Ehhez házi versenyeink jó lehetőséget kínálnak, de a kisebb regionális versenyek is elérhetők minden sportolónk számára.


Azok, akik versenyzőnek készülnek, vagy időközben kedvet kapnának a bajnokok útjára térni, teljesítmény és elhivatottság alapján bekerülhetnek a versenyzői csapatba, ahol nagyszerű hangulatban komoly edzésmunka folyik, minden alkalommal ügyesebbek és erősebbek lesznek sportolóink. Számunkra a regionális versenyek mellett a Mountain bike, Cyclocross és országúti Magyar Kupák, illetve a nemzetközi versenyek jelentik a megmérettetést.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés: folyamatosan

Tanfolyam kezdete: 2022. március 15.

Korcsoport: általános és középiskolások

Heti edzések száma: három


Jelentkezési feltételek:

Minimális bicajos tudás / Saját kerékpár / Közlekedés pótkerék nélkül / Iskolás kor betöltése


Kiket várunk?

Lányokat és fiúkat, általános és középiskolásokat.

HELYSZÍN

VeloPark Debrecen

Debrecen-Pallag, 017/1. hrsz.

Az újonnan megnyílt VeloPark a 4-es számú főút pallagi elágazása előtt, 12 hektár forgalom elől elzárt terület.KAPCSOLAT

+36 30 198 7733

velopark@debrecenisportcentrum.hu