Kedden folytatódnak a felújítási munkálatok a Debreceni Sportuszodában!

2019. 12. 09. (hétfő) 17.34

A következő időszakban komoly fejlesztések valósulnak meg a létesítményben.

A 2006-ban megnyitott Debreceni Sportuszoda eddigi legkomplexebb felújítási időszakát követően, a jövő évben a jelenleginél még komfortosabb körülmények között várja majd vendégeit. A kivitelező ütemezetten, az uszoda nyitvatartása mellett, december 10-én elkezdi a munkálatokat, melynek első lépéseként a családi zuhanyzókat újítják fel. A komfortérzet növelése érdekében ezt követően, lecserélik a többi zuhanyzóban és a mosdókban is a szerelvényeket, a fali-és járó burkolatokat, továbbá ezen helyiségek ajtói is megújulnak.

December 20-án üzemzárást követően, leengedik az 50 méteres medence vizét, mivel sor kerül a nagy medence és az azt körülvevő tér járólapjainak részleges cseréjére, a teljeskörű fugázására, valamint a medencét körülvevő műanyag rácsozat teljesen megújul. Ezeken a napokon, a 25 méteres medencét és az ehhez a medencetérhez tartozó szolgáltatásokat (szauna, merülő-, és termálmedence) veheti igénybe a lakosság.

Az ütemezett munkavégzés részeként, a 25 méteres medencetérben szintén ezeket a munkálatokat végzik majd el a szakemberek, 2020. január elejétől kezdődően. 2020. január elején az uszodagépészet korszerűsítését érintő munkálatok miatt teljes leállásra lesz szükség a Sportuszodában, emiatt a létesítmény a vendégeket előreláthatólag január közepétől tudja majd fogadni.

A beruházás során többek között az öltözőszekrények és átöltöző kabinok felújítása, a beléptetőrendszer és a biztonsági kamerák, a medencetéri árnyékoló rendszer cseréje, sőt a kis szauna teljeskörű felújítása is megtörténik. Emellett, a tervek szerint megújul, szebbé, komfortosabbá válik az uszoda előtere, az ún. belső vendégfogadó hely is.

Kérjük, és előre köszönjük a Sportuszoda felújítási időszaka alatt kedves látogatóink türelmét és megértését!

A felújítás alatt érvényes, kedvezményes belépő árakról, továbbá az ünnepi nyitvatartásról hamarosan tájékoztatjuk vendégeinket!  Cikk nyomtatása