A sportok királynője is bemutatkozik az óvodásoknak

2018. 05. 15. (kedd) 12.28

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola hatodik alkalommal rendezi meg a ,,Veled Kerek a Világ” óvodai sportnapot.

Május 26-án 9 és 13 óra között az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum területén számos, a Sportiskolában űzhető sportággal is megismerkedhetnek a legkisebbek. Többek között az egyik legeredményesebb szakosztályunk, az atlétika is várja az érdeklődőket.  Az elmúlt évek alatt számtalan korosztályos válogatott, világversenyeken érmes, pontszerző és a korosztályos országos bajnokságokon dobogós sportolónkra vagyunk nagyon büszkék és a gyermekversenyzőink is vezető szerepet töltenek be a régióban.

A kiváló eredmények eléréséhez elengedhetetlen, hogy szakembereink folyamatosan képzik magukat és a legmodernebb edzéseszközöket alkalmazzák az edzéseik tervezésében (TRX, Tougu Jamper, Fit - Ball labda, Jóga, Pilates).

Széles a paletta, hiszen a gyorsaság, erő, állóképesség fejlesztésén keresztül az egyszerű, zárt mozgáskészségek (futások, ugrások, dobások) versenyszámain át, szinte minden testalkatú, beállítottságú ember, legyen gyermek, fiatal vagy felnőtt sikerélményhez juthat. Megtapasztalhatod, hogy milyen a küzdelem a másodpercekért, megtanítunk mindenre, hogy sikeres lehess ebben a szép, objektíven mérhető sportágban.

A DSC-SI atlétika szakosztálya már hatéves kortól várja a sportolni vágyó gyerekeket.

További részletek: www.debrecenisportiskola.hu

 Cikk nyomtatása