Események

126. Atlétikai Magyar Bajnokság

Szurkolj Debrecenben a magyar atlétáknak!
Jegyár: ingyenes

Gyulai István Atlétika Stadion
Esemény kezdése: 2021. 06. 26. (szombat) 15.10
Esemény várható befejezése: 2021. 06. 27. (vasárnap) 20.55

2021. június 26-27-én Debrecen ad otthont a 126. Atlétikai Magyar Bajnokságnak, mely a hazai atléták számára az utolsó olyan rangos esemény, ahol még értékes pontokat szerezhetnek a június 29-én záruló, olimpiai kvalifikációt eldöntő világranglistához, de az olimpiai szintek teljesítése sem kizárt.

A 126. Atlétikai Magyar Bajnokság, a Magyar Atlétika egyik legrégebbi tradicionális versenye, ahol rendre az ország legjobb atlétái versengenek az országos bajnoki cím megszerzéséért. Az idei évben 40 versenyszámban több mint 450 versenyző adta le nevezését a bajnokságra, mely a június 29-én záruló olimpiai kvalifikációs világranglista határideje előtt sokaknak az utolsó fontos esemény lesz arra, hogy részvételüket bebiztosítsák.

A Magyar Atlétikai Szövetség weboldalán (www.atletika.hu) valamint Facebook és Instagram oldalán (https://www.facebook.com/magyaratletika, https://www.instagram.com/magyaratletika/ ) folyamatosan jelenek meg információk a versenyhez kapcsolódóan és az esemény alatt is élő hírfolyamban tudósítunk a verseny eredményekről, legfontosabb történésekről.


Az esemény élő közvetítése a Magyar Atlétikai Szövetség Youtube csatornáján érhető el:

https://www.youtube.com/channel/UCeqRomaeB20yp0aVXs64IXA 







A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok