Isten éltesse az edzőket!

2019. 09. 25. (szerda) 14.45

A Magyar Edzők Társasága felkérésére hazánk több országos szövetsége is csatlakozott a #THANKSCOACH kampányhoz, amelyet a Finn Edzők Szövetsége, a finn SAVAL, a Finn Olimpiai Bizottság, valamint a Nemzetközi Edzői Tanács (ICCE) közösen kezdeményezett az Európai Sporthét finn koordinátorával együttműködésben. A kampányhoz való csatlakozás célja az edzői hivatás népszerűsítése.

Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma edző sem. Az edzők különböző háttérrel, más tapasztalatokkal és motivációkkal rendelkező pedagógusok, akik egy dologban mégis hasonlítanak egymáshoz, hiszik, hogy sportolóik általuk válhatnak jobbá, vagy legjobbá, illetve hatásukra válik a mozgás életformává. Ezért szeretnénk, ha mindenki felismerné az edzői munka fontosságát.

Az edzők napját ma ünnepeljük az Európai Sporthét keretein belül.

A kampány során sportolókat, versenyzőket kérünk, hogy nevezzék meg edzőjüket, aki meghatározó változást hozott életükben vagy közösségükben, és mondjon neki köszönetet képpel vagy kisvideóval a #magyaredzo #thankscoach #beactive címkék (hashtag) használatával.

A DSC-SI minden edzőjét szeretettel köszöntjük -e jeles nap alkalmából!

 

Forrás: magyaredzo.huCikk nyomtatása